Блекаут

14 August 2006

Снипшот - го бива

Горан ја препорачува, а јас се придружувам на препораката за Снипшот (Snipshot.com) - алатката за обработка на слики преку интернет.

1 comment:

Горан Андреев said...

Доста корисна апликација е Снипшот. Мене доста ми се наоѓа доколку немаш при рака некој онлине едиотор. :)