Блекаут

23 August 2006

Како да се ослободите од гадните фацки на „Ајсикју“ (ICQ)

Новата верзија на „Ајсикју“ (www.icq.com) доаѓа со едни многу лошо нацртани фацки (смајлиевци). За да ги вратите на старо, со оние убавите жолтки, треба да се отиде во
  • Main/Preferences/Skin/Appearance
по што во делот
  • Change your ICQ Sounds and Emoticons
кај „емотиконс“ да се одбере „чејнџ“ и во дијалог-боксот да се одбере фолдерот „олд смајлис“, односно во патеката да стои нешто како
  • C:\Program Files\ICQLite\Smilies\OldSmilies

No comments: