Блекаут

28 August 2006

Прв роденден на Плагиј.ат - журка во парк

Ми се допаѓаат прелевањата на дигиталното во аналогното, од „виртуелниот“ во тактилниот (tactile) свет. За таков настан ја сметам и журката по повод роденденот на Plagij.at, закажана за 30 август во 16 часот во Градскиот парк во Скопје.

No comments: