Блекаут

09 August 2006

Три години „Развигор“

Упс, отидов на одмор без да ја одбележам годишнината од основањето на блогов - англиската верзија на 1 јули 2003, а строго македонската 30 дена подоцна.

:-) Ама се вратив!

5 comments:

chote said...

Честитам! Па уште 103 години! :)

Photo Volan said...

Честитки за упорноста ...

Anonymous said...

Честито и од мене. :)

Darko156 said...

со закаснување
честитки

Развигор said...

Благодарам, колеги :-), па ај и на ваша глава и по 33 пати по толку - минимум.