Блекаут

29 August 2006

Телевизија АлСат и на македонски јазик

Дали знаете дека албанската телевизија АлСат емитува вести и на македонски јазик?

- Епа, сега знаете.

2 comments:

foe said...

dobro utro.

Anonymous said...

арно сто им текна