Блекаут

07 May 2008

Сакура во Скопје, нов напис на Глобал војсис

На Глобал војсис онлајн излезе нов мој напис на тема хепи пипл дуинг хепи тингс. Засега е достапен на англиски, македонски и португалски:

No comments: