Блекаут

16 May 2008

Островот на цвеќето

Рокси го прикажува документарецот „Островот на цвеќето“. Сесрдна препорака - тие 17 минути што ќе ги поминете гледајќи го се далеку подобри дури и од политичкине реклами кои посредно се платени со наши пари.

No comments: