Блекаут

16 May 2008

Нов напис на ГВ за МК блогосфера и Грција

Глобал војсис онлајн објави нов напис од долупотпишаниот, на тема македонските блогери и комуникацијата за/со Грција. Содржи краток приказ на различни примери за ширење информации.

Наскоро освен на англиски се надевам ќе биде достапен и на други јазици. А многу ми е интересно што оној претходниот, за Сакура, е преведен и на јапонски.

No comments: