Блекаут

11 May 2008

Кралските лози

Честите муабети за влијанието на кралските лози на нашите надворешнополитички фијаска ме поттикнаа да потсетам на мојата препорака

Еден особено погоден извор на „сина крв“ може да биде некој поглавар од племето Тата Ашаци што Букарски го открил во Андите. А за да не се удриме со свој камен од Розета по своја глава, треба да се потсетиме дека и на друго место има докази за заедничкото потекло, до душа од праисторијата.

No comments: