Блекаут

13 May 2008

Македонско-грчки дијалог

Анастас има најавено многу интересен настан во Скопје за спротивставување на македонско-грчкиот национализам, преку дијалог на мировни и антимилитаристички активисти.

Дискусија има и на Кајмак.от и на Јади Бурек.

No comments: