Блекаут

31 May 2008

Романот „Грабежот“ објавен под Криејтив комонс

Грабежот - романот од Дејан ВелкоскиНајновиот македонски роман „Грабежот“ од Дејан Велкоски е достапен во форма на е-книга (ПДФ), објавен под лиценца Криејтив комонс.

Информацијата е пренесена и на Кајмакот, како и на блоговите Баба ми Трајанка и Пишуванки. Придружете се во ширењето на веста - ставете линк во пост на вашиот блог.

No comments: