Блекаут

15 May 2008

Солидарност за Бранка

Благодарение на постовите на Надежна, Кими и Струмјан, и јас добив поттик да свртам на бројот 070 143 155 да приложам скромни 100 денари помош за непознатата Бранка Сигерова. Поддршка за акцијата.

2 comments:

Ѓурѓа said...

а богами и да се пофалиш:))

Развигор said...

Ѓурѓа, во случајов тенденцијата да не се пофалам решив да ја надминам, оти е поважно и поголем ефект ќе се постигне ако се даде личен пример.

Инаку немаше ни да постирам за тоа.