Блекаут

22 May 2008

Грчко-македонски дијалог - ширење на веста

Линк до извештајот за дијалогот помеѓу грчките и македонските пацифисти во Скопје објавен на блогот Вуна достапен на македонски и англиски, е објавен и на Глобал војсис онлајн, исто така на македонски и англиски.

No comments: