Блекаут

23 May 2008

Политичките партии и вебот

Написот на Комуникации

толку ми се свиде што решив да го претставам и на англиски за Глобал војсис како

Ако сте по кампањите, еве и еден постар пост од таа област.

2 comments:

darko156 said...

Благодарам Филип, изгледа одлично, супер што си го ставил и коментарот на Рибаро.

Развигор said...

Молам. :-)