Блекаут

19 May 2008

Тајни... повторно во акција

По подолга пауза, забележувам дека блогот Тајни - види тајна... сподели тајна е повторно активен. По многу нешта блогов е единствен во македонската блогосфера, а како што пишав во рецензијата пред повеќе од две години:

Овој веб-сајт претставува независна локализирана верзија на блогот „Пост сикрет“ и има голема вредност во поттикнување на интерактивноста и на сеирџиството кај мнозинството од македонската популација, кое сепак не го владее англискиот јазик на доволно високо ниво за да го користи како алатка за двонасочна продуктивна комуникација.

No comments: