Блекаут

24 May 2008

Честитки за Букарски за преводот на бугарски

Преводот на првата книга на Алекс Букарски на бугарски може да се купи преку интернет. Покрај што е пионер во објавувањето е-книга со користење на Криејтив комонс, веројатно е меѓу првите македонски писатели чие дело може да се е-купи. Честитки!

No comments: