Блекаут

25 July 2006

Препорака: Јадење на стравот

Зошто стравот од нови претприемачки потфати да ве јаде вас, кога вие може да го изедете него?

Џонатан од „Кембриан хаус“ советува како (Raising capital: Six tips on Eating Fear).

No comments: