Блекаут

03 January 2007

Видео: Интервју со Сабрина Салерно

Да, онаа Сабрина - од „Бојс“. Дваесет години потоа. Па вие - видете.

2 comments:

GoodBytes said...

Boys, boys, boys,
I'm looking for a good time. :-)

Сабрина имаше големи, овај, гласовни можности.

Sanja said...

Браво! Сабрина убаво си поминла во животот. А и сеуште ОДЛИЧНО се држи.