Блекаут

25 January 2007

Книгата за ОпенОфис.орг е достапна во книжарниците

Како надоврзување на издавањето на ЦД-то со слободен софтвер „Заврши си работа“, и книгата за ОпенОфис.орг е достапна во книжарниците:
Цената на печатеното издание е 170 денари (200 со ЦД).

Книгата е исто така достапна и во електронска форма на сајтот на Метаморфозис, бесплатно.

No comments: