Блекаут

09 January 2007

„Најди!“ поново јаше

Некое време македонскиот пребарувач „Најди!“ беше недостапен, поради проблеми со серверот. Од вчера тој повторно функционира.

Се очекува редовното индексирање на новите информации од сајтовите да почне до крајот на неделава.

No comments: