Блекаут

09 January 2007

Фала за поддршката за Хронологијата

Би сакал да се заблагодарам на сите што придонесуваат за развој на Хронологијата на македонската блогосфера, преку дополнување податоци, коментари и преку ставање постови со линкот.

Дополнително, фала до Трендо и за комплиментот со кој ја има дополнето промоцијата на Хронологијата на Блогерај, моментално поставена на насловната страница.

No comments: