Блекаут

14 January 2007

Хајка против црнец во Полска

Ана од Полска известува за кампањата против африканецот Симон М. Човекот е обвинет дека „намерно“ заразил со ХИВ/СИДА локални девојки.

Атмосферата изгледа многу слична, само подрастична, на онаа во врска со еден фудбалер кај нас пред некое време. Ѕирнете ги постовите од категоријата „расизам“.

No comments: