Блекаут

01 April 2006

Забранети книги кај Ана

Ана известува за книги кои на оваа денешница трпеле цензура:

5 comments:

Anonymous said...

каде можам да ја најдам naked lunch?!?!?!?!

Anonymous said...

ne sum anonymous, tuku me mrzeshe da palam google accout. najmnogu bi bila blagodarna za odgovorot :)

Развигор said...

Во моментов не знам, но ќе се распрашам и ќе пишам овде што сум дознал.

Не е проблем и ако си анонимна.

Anonymous said...

haha, ne ne , tuku nemam account na blogspot i shtikliranjeto na anonymous mi beshe najlesno :) inaku ako bi doznal bi bila epten blagodarna. pozdrav! :D

Anonymous said...

И јас би сакал да го знам истото... (друг анонимус)