Блекаут

02 April 2006

Археолошкиот дневник и Раста додадени во блогрол

Ги додадов „Мојот археолошки дневник“ и „Растас плејс ин стрејнџленд“ во блогрол.

Првиот има малку субјективно име - не е мој, туку на Милозвучна Солза, која го полни со информации за археологија и палеонтологија, при што особено ми се допаѓа темата за неандерталците.

Вториот е дело на член на новата генерација стрип-автори во Македонија.

За обајцата сметам дека придонесуваат за збогатување на МБЗ.

No comments: