Блекаут

08 April 2006

Форум плус ја укинал блогерската рубрика

Во најновиот број на „Форум плус“ ја нема рубриката посветена на македонските и светските блогови и блогерски работи.

Зошто, како - не знам. Ама мислам дека е штета. А добро имаа почнато...

1 comment:

Anonymous said...

претпоставувам зошто...затоа што на некој не му одговара тоа што го пичшува на блоговите..лично еве во Форум беше цитиран исечок од еден мој пост,,Археологија на идентитетот,, каде јас велам дека ако сами не се ставиме на археолошката мапа од светот, тогаш ќе не избриќат исто како и да не сме посстоеле. Со ова алудирав на стотиците ископувања во последните 40 години, а публикациите и извештаите се бројат на прсти (нејсе за парите кои веќе отишле)...

p.s. ovaa vest i kaj mene 'e ja postiram