Блекаут

12 January 2009

Ave! за блогот за Римското царство

Статуа на Цезар од Лувр, ПаризСо задоволство утврдив дека неодамна е отворен блог за Римското царство, оти сметам дека Стариот Рим е неодвоив и исклучително важен дел од македонскиот идентитет.

Бонус линк: дали знаете дека постои и Википедија на латински?

No comments: