Блекаут

20 January 2009

Пушење „и по реду и по закону“

Една позитивна последица од спроведувањето на законите против пушењето беше враќањето на „чаршискиот дух“ во Скопје.

Имено ако тргневте пешки низ центарот во периодот пред ептен да фати ладното гарант ќе наидевте со десетина познаници кои прават пуш-пауза пред фирмите во кои работат. Па ќе падне некој лаф-муабет барем на минута, најнови вести кој кај што и оп... ептен корисно социјално вмрежување, дури и без Фејсбук.

No comments: