Блекаут

13 January 2009

Каде се Владините реклами на интернет?

Се обидував, но не успеав да најдам видео-записи со рекламите од Владата на Република Макеодонија на интернет. Особено ме интересираат оние од кампањата „Ти си Македонија“, но и од другите кампањи, и тековни и минати.

Ако знаете каде би можело да се најдат, пишете ми по е-пошта или ставете коментар со линковите.

No comments: