Блекаут

07 January 2009

Исправка за Хари Потер

Во претходниот пост направив ненамерна грешка, оти освен за рапот и хип-хопот, ми недостасува и знаење во врска со Хари Потер. Третиот дел од серијалот што ќе биде прикажан вечерва на А1 е „Затвореникот од Азбакан“, а не „Полукрвниот принц“.

За тоа се извинувам на читателите, а причината е веројатно аверзија оти „на прва“ ми се чинеше дека Џ.К. Роулинг има плаг... преземено и разводнето премногу идеи од Земјоморје - особено она со школото за волшебници, досега ги немам прочитано сите книги и изгледано сите филмови од серијалот.

No comments: