Блекаут

07 September 2006

Германски вицови од времето на нацизмот

Српскиот весник Данас (3.09.2006) известува за излегувањето на книгата и филмот „Хајл Хитлер, свињата е мртва“ на Рудолф Херцог.

На истата страница, неколку написи подолу, се поместени и неколку вицови од самата книга. Тој со свињата го имам чуено пред неколку години, со Милошевиќ во главната улога.

No comments: