Блекаут

15 September 2006

Моќта на интернет-петициите: денс-ѕвездата Гала

Единствена интернет-петиција за која имам чуено дека предизвикала некаков ефект е онаа со која обожавателите ја повикуваат пејачкатa Гала да се врати на сцена.

Според Википедија (Gala Rizzatto), петицијата повлијаела Гала, чиј најголем хит (Freed from desire, видео) беше од 1996 година, да издаде нов сингл (Faraway, исто) пролетоска.

Дигресија: „Фрид фром дизајер“ е одлична за песна што не излегува од глава (song in your head)...
My love has got no money He's got his strong beliefs
My love has got no power He's got his strong beliefs...

No comments: