Блекаут

14 September 2006

И уште малку за „Соушал митер“

Како што можеше и да се очекува, Соушал митер стана и веб-сајт на денот (бекап).

Го „пуштив“ да ми пресмета број на поени за моите лични веб-сајтови што сеуште се достапни
Евидентно е дека блоговите, дури и оние неактивираните подолго време, „генерираат“ голем број линкови кон нив.

No comments: