Блекаут

12 September 2006

Мерење на општествената поврзаност

Преку блогот на Горан дознав за постот на Гудбајтс во кој го претставува одличниот мерач на поврзаност наречен Соушал митер (SocialMeter).

Уфрлате сајт и ви кажува колку линкови водат кон него од неколку главни фраерски сервиси. Одлично за споредби.

Го препорачувам сесрдно!

No comments: