Блекаут

08 September 2006

Честит празник + роденден на Стар трек

Денес, покрај Денот на независноста, го славиме и четириесеттиот роденден на Стар трек. Екипата од Мак трек организираат и журка во ГТЦ.

Инаку, местото кај што се одржува главната прослава, Музејот на СФ во Сиетл (Science Fiction Museum and Hall of Fame), е супер институција и локација. Алал да им е на изборот.

No comments: