Блекаут

24 September 2006

Дополнување на википедија - враќање на инвестицијата

Претходните постови за тврда и мека научна фантастика и deus ex machina ги искористив како основа за никулци на македонската википедија:
Бездруго се послужив со англиската како поддршка, па ова е враќање на заедницата. ;-)
Ако ве интересираат темите, дополнете ги.

No comments: