Блекаут

17 September 2006

Стрип за „Скршени цвеќиња“

Кратка содржина на филмот „Скршени цвеќиња“ има во форма на стрип на сајтот „д’Комик критик“ (www.thecomiccritic.com).

Бонус: фото од Шерон Стоун од филмот од некој шведски сајт.

No comments: