Блекаут

24 September 2006

Ставете копче за Технорати МАК Топ

MAK Top BlogГо поддржувам на повикот за ставање копче до Технорати МАК Топ.

Ако вашиот блог е вклучен во листата, редно е да дадете мал придонес за промоција на сервисот - и преку копче, но и преку пост кој ќе линкува до постовите на таа тема. Од тоа токму вие ќе имате директна полза, оти колку повеќе луѓе го посетуваат, толку повеќе луѓе ќе кликаат на вашиот линк таму.

2 comments:

GoodBytes said...

Филип, фала за поддршката.

Anonymous said...

Не ти работи RSS.