Блекаут

05 September 2006

Видео: Филмчиња направени од автопортрети

Би пишува за типот што шест години се сликал па направил филм (Noah takes a photo of himself everyday for 6 years.) .

Пред некоја недела една девојка издаде слично трогодишно дело (Me: Girl takes pic of herself every day for three years), кое предизвика многу смешна реакција на 24-годишна база (Guy takes pic of himself every 12 years for 24 years).

No comments: