Блекаут

13 April 2007

Конкурс за Салонот на стрип во Белград

Peti Medjunarodni Salon StripaСтрип-автори, јуриш! Не само што примаат кандидати од било која земја, туку за таму не ни треба ни виза.

Петтиот меѓународен салон на стрип ќе се одржи во Белград од 27 до 30 септември, а конкурсот за излагачи е отворен до 1 јули.

No comments: