Блекаут

11 April 2007

Рекорден број сеирџии...


Истанбулскиот филмски фестивал постигнал рекордна гледаност (Film festivalinde seyirci rekoru). Меѓу „сеирџиите“, односно гледачите, беше и Вашиот известувач ;-). Повеќе информации следат наскоро.

No comments: