Блекаут

16 April 2007

Најава на идни рецензии на „Веб-сајт на денот“

Во согласност со уредувачката политика „Веб-сајт на денот“ која пропишува дека предлозите на читателите имаат предност, освен во случаите кога се работи за бесрамна комерцијална промоција, во текот на неделава ќе бидат објавени рецензии на следните македонски веб-сајтови:
Редоследот на објавување е сеуште неопределен. Сајтовите влегоа во конкуренција оти беа пријавени преку коментари на блогот на рубриката. Ако имате омилени линкови што одговараат на насоките, повелете, предложувајте. Најголеми шанси имаат предлозите од неанонимни предлагачи, кои покрај линкот кажуваат што го прави нивниот предлог посебен или интересен.

1 comment:

Anonymous said...

Имаш грешка во Пикчр Прфикт (ака Искршив Прсти), може намерно :). А бај д веј, те мрзи да смениш на латиница? Гледам многу го промовираш овој начин на изразување.