Блекаут

12 April 2007

Пародија на веб-сајт на денот на Фризерај

Ме изнасмеја пародијата на рецензија на блогот Фризерај во стилот на Веб-сајт на денот, веројатно инспирирана од рецензијата на блогот Фемгерила.

Да нема забуна - работата е сериозна, ама тоа не значи дека е без хумор. :-)

4 comments:

femgerila said...

Некогаш е заморно да си нечија вечна инспирација. Туку не е заморно повеќе се лутам зашто ме ставила со ВББ и Лолита во комбинација. Сакам цел пост посветен на мене оти докажав дека најмногу полнам со коментари. Ги боли кур луѓето за јанче, ВББ или Лоли коа тука е ФемГерилата

ribaro said...

Како што пишав и таму:
- Убаво е да се нема како непријател роксана ;). Мора да се признае дека е оригинална

Razvigor said...

„Без другари е тажно
другарството е важно
ајде ајде
да се дружиме“

Сосем вон темата: знаете дека триеспетгодишни луѓе од Хрватска се сеќаваат на „Шарам барам“, што го гледале на школска програма. Но немаа при рака дигитални копии на „Смоговци“ и „Еј ти, Пера и поштар Дује“.

roxy foxy said...

уоооооуууу
дури сега видов дека велепоседникот на Сајт на Денот ја видел мојата пародијаа:))

ептен ми е драго што го насмеав развигоооор.. притајно се надевав дека ќе го ѕирне сајт на денот-рохане и ќе му се допадне ;))


цмокккСссс ****