Блекаут

13 April 2007

Инспирирани од смртта на Курт Вонегат

Кога престануваш да се гледаш во огледало, дали огледалото барем за милисекунда ја задржува твојата слика?Смртта на Курт Вонегат ја одбележаа Ана, Вуна и девојката која се претставува како д Резидент. Таа се вика Лори Харфенист, има свое видео-шоу „на интернет“ и една од неговите епизоди е посветена на цитати за современието од Вонегат.

No comments: