Блекаут

24 April 2007

Полскиот трејлер за „Прашина“ на „Ју тјуб“

Со дело надоврзувајќи се на претходниот муабет, Ана го качила полскиот трејлер за „Прашина“ на „Ју тјуб“. Секој може да придонесе во промоцијата преку гласање и препорачување.

Во трејлерот преводот е со еден ист монотон глас кој го чита, слично како и на полските сателитски канали. Тој аспект на полската телевизиска култура секогаш ме зачудувал.

1 comment:

Anonymous said...

Da ne znae slucajno nekoj od kade moze da se kupi ili downloadira filmov? Se ubiv barajki, nemozam da go najdam ni legalno ni nelegalno;)