Блекаут

12 April 2007

Улична сцена од Истанбул

Чисто фаќање сеир при јадење ашуре во излог на слаткарница на улицата Истиклал во Бејолу во Истанбул.Отсекогаш ме фасцинирало тоа како една иста, макар и најсекојдневна работа различни луѓе може да ја прават секој на свој уникатен начин. Еве на пример - чекорењето. Башка тоа што тој процес ако земете да го реконструирате и не е баш едноставен, што го увидов при цртањето на анимациите за играта Лонгбоу.

No comments: