Блекаут

13 April 2007

Два женски блога за книжевност и сродни теми

Преку Букаро дознав за блогот ОКК, а преку блогролот на ОКК за Страјкинг бјути.

Обата од различни аспекти и во општ случај ја покриваат книжевноста. Водени се интелигентно и аналитички, од лица што оддаваат впечаток на инсајдерки, или барем познавачки на темите.

1 comment:

mmmmm said...

hahaha komparativci?hahaha fahisti:)so vi e be luge?komparativna e nesto sporedbeno jas sum vlogot vo koj vie ste delacite na karti a jas samo vas vlog.neka ima blog!u sekoj slucaj ni pomaga da se osekame ko mozoci....