Блекаут

07 June 2006

Видео: Ден во Македонија

Преку примерот на Литванија, пред два месеци, ја имав споменато можноста да се користат веб-сајтовите со видео архиви за ефтина и ефикасна промоција на Македонија.

Мило ми е што конечно нешто се придвижува во оваа насока: извесен ЗлаткоД (звучи познато, но непотврдено :-) има поставено куси филмчиња „Ден во Македонија“ (A Day in Macedonia Part 1, A Day in Macedonia Part 2) баш со таа намена.

No comments: