Блекаут

21 June 2006

Има ли некоја веб-адреса во спотот за Македонија на Си-Ен-Ен?

Иако се имам потрудено да гледам и други емисии освен „Д дејли шоу“ (The Daily Show with Jon Stewart), сеуште го немам „фатено“ спотот за Македонија на Си-Ен-Ен.

Доколку некој го има гледано, ме интересира дали во него има вметнато и некоја веб-адреса, како најекономично средство за оние кои ќе ги заинтересира земјата да дознаат повеќе информации за неа.

3 comments:

Gjole said...

јас го имам гледано спотот, и за жал нема уфрлено никаква web адреса кај што може да се добијат подетални информации (ако некој уопште се интересира) ...што е многу голема глупост бидејќи на таков начин немаш никаков ефект од спотот...

Razvigor said...

Греота и срамота!

Уште една пропуштена прилика за Македонија... и македонскиот веб.

Ѓорѓи said...

Зашто мора да има специфичен сајт врзан со спотот?

macedonia+tourism
visit+macedonia
па и само macedonia

Даваат повеќе релеватни сајтови за некој патник намерник.