Блекаут

16 June 2006

Кристина Арнаудова не се плаши од емпетројки

Вчера прочитав вест дека Кристина Арнаудова го објавува својот најнов сингл бесплатно на нејзиниот веб-сајт.

Ми се допаѓа и графичкото решение за насловната страница, со напомена дека јас во принцип не сакам такви воведни насловни страници (сплеш скринови) кои не ги презентираат информациите од веб-сајтот веднаш, туку ги тераат посетителите да чекаат да се вчитаат, па да одберат јазик итн.

No comments: