Блекаут

27 June 2006

Развигор пишува, Моби реагира - сеир за сите

Моби со пост реагира во врска со користењето глад за порно за зголемување на посетеност, оти поради привремена техничка грешка не можел да го прочита цело и да стави коментар на продолжението од муабетот за посетители и читатели како различни категории, особено во контекст на манипулации со бројачи.

И подобро. Коментарите може да се „заташкаат“, а постовите се под целосна контрола на блогерот што ги пишува.

No comments: